Контрактне виробництво компонентів косметики

0
80

Косметичне масло — це різновид засобів по догляду за волоссям, шкірою тіла, обличчя, спрямована на зволоження, харчування і надання м’якості. Контрактне виробництво масла використовує різні композиції масел для найбільш комплексного догляду за тілом. Масло в косметиці може використовуватися як в сукупності, так і окремо. Все залежить від форми застосування і бажаного результату.

Рослинні масла в складі косметики

Рослинні масла, застосовувані для изготовления косметики:

  1. оливкова олія — контрактне виробництво косметики високо оцінює вітамінний і мікро- і макроелементний складу такого масла. Антиоксиданти допомагають бороти з негативним впливом навколишнього середовища. Так само вони омолоджують, розгладжують зморшки, борються із запаленнями. Оливкова олія в складі засобів для волосся допомагає усунути лупу;
  2. соняшникова олія — містить достатню кількість ненасичених жирних кислот, таких як олеїнова. Як джерело лецитину, дане масло пом’якшує шкіру, регулює вироблення шкірного сала;
  3. мигдальне масло в косметиці — контрактне виробництво використовує масло в рецептурах косметичного молочка, поживних кремів, масок, засобів для зміцнення волосся. Масло підходить для масажних засобів і володіє ковзаючим дією. Підвищена здатність до регенерації клітин і утворення захисного імунітету сприятливо позначаються на здоров’ї волосся і шкіри в цілому;
  4. соєва — здатність відновлення влагоудерживающих властивостей шкіри дозволяють бути маслу ефективним в противікових засобах. Контрактне виробництво косметики рекомендує масло в складах для тіла і ніжної шкіри;
  5. касторове масло — ця олія найбільш ефективно працює на волоссі і віях. Воно стимулює ріст волосся, дає їм блиск, згладжує лусочки. Швидке проникнення в міжклітинний простір обумовлює високу ефективність. Важливо і те, що це масло не викликає алергії і може застосовуватися близько слизових;
  6. масло виноградних кісточок — головна здатність масла полягає в зволоженні. Це відбувається завдяки природному вмісту антиоксидантів, ненасичених жирних кислот і вітамінів;
  7. масло ши (каріте) — володіє найбільш високою всмоктуючою здатністю, серед інших масел. Стимуляція вироблення колагену сприятливо позначається на здоров’я шкіри. Масло часто використовують його в косметики для в’янучої шкіри;
  8. кокосове масло — таке масло має антибактеріальну дію. Їм слід обробляти посічені кінчики, схильні до розшарування. Масло створює захисну плівку, яка оберігає волосся і шкіру від подальшого руйнування.

Контрактне виробництво косметичного масла

Контрактне виробництво косметики — це найшвидший і простий спосіб створити косметичне масло і продукти на його основі. Досвідчені технологи створюють рецептури з урахуванням всіх побажань замовника.

Є широкий вибір упаковки, яка оформляє готовий продукт. Можливість створення цілої лінійки продукції дозволяє найбільш повно розкрити потенціал використання косметичного масла.