Як приготувати вдома аюрведичний крем від целюліту? Частина 7

0
2

Prunus amygladus:

відомий як мигдаль або мигдальне масло від целюліту в загальний мовою, добре відомий продукт в косметичній промисловості. Завдяки своїм властивостям, вона діє як агент проти зморшок і запобігає старінню, який відбивається на шкірі. Він також допомагає триматися подалі від розтяжок, які ви можете отримати, коли ви втрачаєте зайві жири з області застосування. Входячи до складу крему від целюліту, Вона також забезпечує увлажняе шкіри і зберігає її молодий як ніколи раніше. Він проникає в шкіру дуже легко, таким чином, забезпечує живлення для кожної клітини.

Арахіс відомий як Apios. Американа трава відома всьому світу своїй живильній цінності.Вона також забезпечує великий енергії в тілі, але він також відомий своєю великою властивостями для поліпшення текстури шкіри. Масло від целюліту на основі арахісу забезпечує увлажние шкіри і робить шкіру м’якою. Він також використовується як протизапальний засіб зморшок і знищує розтяжки або будь-якого іншого шрами на області застосування. Це робить поглинання краще інших трав, які застосовуються з ними. Тому арахісове масло часто застосовують при виробництві крему від целюліту