Застосування олії жожоба

0
8

Косметичні властивості олії жожоба пояснюються в першу чергу її структурою.
Близькість за складом до восковидним ефірів, що синтезуються сальними желазамі молодої і здорової шкіри, забезпечує пом’якшувальний і поживний ефект масла.
Воно сприяє швидкому відновленню природних захисних можливостей шкіри.

Вітамін Е, що міститься в маслі, має антиоксидантні властивості, посилює регенераторні здатності шкіри і допомагає утримувати вологу на поверхності.
У маслі жожоба виявили незвичайний протеїн, який дуже близький за складом до колагену людської шкіри, що сприяє відновленню пружності та еластичності кожі.

Масло характеризується самостійною антиоксидантну активність і ніколи не прогоркает. Воно було виявлено в щільно закритому посуді в єгипетських пірамідах і не змінило своїх властивостей за тисячі років. Дізнатись, где купить настоящее масло жожоба, можна за посиланням.

Масло жожоба може використовуватися як самостійний інгредієнт — для лікування тріщин і лущення на колінах і ліктях, а також для догляду за волоссям.
Дуже активно масло використовується в якості основи засобів для догляду за губами, в першу чергу бальзамів для губ.

Раніше масло жожоба включали, в основному в засоби для догляду за сухою, збезводненою, старіючою шкірою. Останнім часом його активно використовують в засобах для жирної і проблемної шкіри: воно має бактерицидну і протизапальну дію, при цьому не склеює між собою відмерлі клітини шкіри і не викликає закупорки гирла волосяного фолікула, тобто є некомедогенним.

Масло жожоба, що представляє собою рідкий віск, отримують з насіння вічнозеленого чагарнику Сімондс китайський. До складу цього унікального косметичного засобу входять амінокислоти, які за своєю структурою нагадують колаген, який відповідає за пружність шкіри.

За чудовий ефект природного косметичного засобу також відповідають протеїни, жирні кислоти, ефіри жирних кислот і високий вміст вітаміну Е. Благотворно впливає на стан шкіри обличчя, шиї, декольте в рамках базових або спрямованих процедур завдяки високим зволожуючим характерістікам забезпечує відновлюючий догляд за ушкодженою шкірою, знімаючи запалення і подразнення.

Рекомендуєтся для особливого догляду за жирною і комбінованою шкірою. Осветлює неглибокі розтяжки, зменшує зовнішні прояви целлюліта. Відновлює м’якість потрісканих губ, оберігає від обвітрювання. Сприяє відновленню шкіри при вугровій висипці, псоріазі, екземі, дерматитах, порізах, проявляючи свої протизапальні і регенеруючі якості.

Захищає шкіру від шкідливого впливу ультрафіолету (spf 4). Підходить для догляду за дитячою шкірою. Прибирає надлишки шкірного сала, очищає волосся і шкіру голови. Зволожує і захищає сухі, ламкі, фарбоване волосся, надаючи їм природний блиск, силу і еластичність. Застосування: Збагачення косметичних засобів: На 10 мл (2 ч.л.) косметичного засобу або на 100 мл шампуню або бальзаму — до 10 крапель рослинного масла.